ПРАТ «КОМСОМОЛЬСЬКЕ РУ»

У Комсомольському відремонтували приміщення машинобудівного ліцею

22 Вересень 2015

Комсомольське рудоуправління Групи Метинвест відремонтувало спортивну та актову зали Професійного машинобудівного ліцею. У 2014 році на ремонт виділили майже 200 тис. грн.

Реалізація проекту завершилася тільки цього року у зв'язку з тим, що залучити підрядників до робіт у зоні військових дій було складно. Але завдяки завзятості ініціаторів проекту в одній з будівель ліцею встановлені нові пластикові вікна, а також відремонтовані душові та роздягальні.

На установку семи вікон в ліцеї підприємство виділило 140 тис. грн в рамках програми соціального партнерства. Ремонт душових і роздягальнь виконали за рахунок грантових 50 тис. грн, які навчальний заклад отримав як один з переможців конкурсу соціальних проектів «Місто - нашими руками».

У душових повністю замінили сантехніку. Підлоги і стіни виклали плиткою, а стелю обшили пластиком. У роздягальнях замінили двері і вікна, оновили стіни.

«Комсомольське рудоуправління як соціально відповідальне підприємство в минулому році продовжувало спрямовувати кошти на розвиток міської інфраструктури, допомогу навчальним закладам, просування здорового способу життя, - відзначає генеральний директор Комсомольського рудоуправління Юрій Поляков. - Реалізація цих програм - це приклад нашого бажання підвищувати рівень комфорту для наших співробітників та їх сімей».